top of page

Dogodki

 • Na kavi z vidno žensko: Aleša Mižigoj
  tor., 27. sep.
  Location is TBD
  Bi ob skodelici kave pobližje spoznala Alešo Mižigoj, direktorico podjetja Medex? Pridruži se nam v torek, 27.9.2022, ob 18h na dogodku Na kavi z Vidno žensko: Aleša Mižigoj, kjer nam bo Aleša predstavila svojo poslovno pot.
 • Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine
  čet., 21. apr.
  Spletno izobraževanje
  Vabljene k prijavi na brezplačno predavanje "Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine", ki ga bo vodila nepremičninska agentka Špela Ingolič.
 • Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR
  sre., 16. feb.
  Spletno izobraževanje
  Vabljene k prijavi na brezplačno predavanje "Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR", ki ga bo vodila strokovnjakinja za osebne finance Marja Milič.
 • Kako postati investitorka? - davčni vidiki
  sre., 01. dec.
  Spletno izobraževanje
  Vabljene k prijavi na drugi brezplačen dogodek v seriji "Kako postati investitorka?". Anja Koščak, vodja oddelka za davke od dohodkov iz poslovanja na FURS, nas bo seznanila z davčnimi obveznostmi, ki nastanejo ob investiranju in nas popeljala skozi postopek plačila le-teh.
 • Kako postati investitorka?
  sre., 24. nov.
  Spletno izobraževanje
  Vabljene k prijavi na brezplačno online izobraževanje: Kako postati investitorka? Osnove investiranja preko platforme eToro in temeljna pravila investiranja nam bo na praktičen način predstavila Neža Molk.
 • Kako postati odločna (so)govornica?
  čet., 13. maj
  Spletno izobraževanje
  Vabljene k prijavi na brezplačno online izobraževanje: Kako postati odločna (so)govornica?, v okviru katerega nam bo Ana Aleksandra Zupančič, magistrica govora, razkrila skrivnosti dobrega pogajanja in odločnega nastopa. Lepo vabljeni tudi predstavniki moškega spola.
 • Kako postati finančno neodvisna?
  tor., 30. mar.
  Spletno izobraževanje
  Vabljene k prijavi na brezplačno online izobraževanje: Kako postati finančno neodvisna?, v okviru katerega nam bo mag. Nataša Kozlevčar predstavila osnove varčevanja in investiranja. Lepo vabljeni tudi predstavniki moškega spola.
bottom of page