top of page

čet., 21. apr.

|

Spletno izobraževanje

Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine

Vabljene k prijavi na brezplačno predavanje "Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine", ki ga bo vodila nepremičninska agentka Špela Ingolič.

Registracija ni več mogoča
Drugi dogodki
Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine
Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine

Čas in lokacija

21. apr. 2022, 17:30 – 19:00

Spletno izobraževanje

O dogodku

Vabljene k prijavi na brezplačen dogodek "Izzivi in pasti pri nakupu nepremičnine" s Špelo Ingolič. Špela je nepremičninska agentka v podjetju Svet Real, ki nam bo predstavila postopek nakupa nepremičnine, na kaj moramo biti pri tem pozorni ter kako nam pri nakupu lahko pomaga nepremičninski posrednik. 

Špela Ingolič je po izobrazbi univerzitetna diplomirana prevajalka, ki je svoje poslanstvo v svetu nepremičnin našla čisto po naključju. Sprva je v svojih študentskih letih pomagala nepremičninskim posrednikom, kasneje pa je licenco za posredovanje pridobila tudi sama in začela opravljati delo nepremičninske agentke. Sedaj ima že več kot 20 let izkušenj in njena ljubezen do dela ni nič manjša. Pravi, da ji je poklic nepremičninskega posrednika všeč, ker je dinamičen, te sili h konstantnemu napredku in učenju in ker si nenehno obkrožen z ljudmi.

V prostem času Špela rada preživi v hribih ali na smučeh, kot bivša tenisačica pa še vedno rada poprime za lopar. Svoje baterije si najraje napolni na počitnicah z otroci ali v družbi svojega psa in papagaja.

Vstopnice

  • Brezplačna vstopnica

    0,00 €
    Sale ended

Total

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page