top of page

tor., 27. sep.

|

Location is TBD

Na kavi z vidno žensko: Aleša Mižigoj

Bi ob skodelici kave pobližje spoznala Alešo Mižigoj, direktorico podjetja Medex? Pridruži se nam v torek, 27.9.2022, ob 18h na dogodku Na kavi z Vidno žensko: Aleša Mižigoj, kjer nam bo Aleša predstavila svojo poslovno pot.

Registracija ni več mogoča
Drugi dogodki
Na kavi z vidno žensko: Aleša Mižigoj
Na kavi z vidno žensko: Aleša Mižigoj

Čas in lokacija

27. sep. 2022, 18:00 – 20:00

Location is TBD

O dogodku

Bi ob skodelici kave pobližje spoznala Alešo Mižigoj, direktorico podjetja Medex? Pridruži se nam v torek, 27.9.2022, ob 18h na dogodku Na kavi z Vidno žensko: Aleša Mižigoj, kjer nam bo Aleša predstavila svojo poslovno pot, podjetniške izzive, s katerimi je bila soočena, in nam podala praktične nasvete o tem, kako začeti s podjetništvom. Svojo prijavo oddaj na naš email naslov: zavodviden@gmail.com. V sporočilu nam zaupaj svoje ime in priimek ter kakšno vprašanje bi zastavila Aleši. Ob prejeti prijavi boš v kratkem na mail prejela sporočilo z informacijo kje se bo dogodek odvijal 

Aleša Mižigoj je bila rojena v družini, ki je zaznamovala naš prostor z razvojem apiterapije in širšo uporabo čebeljih pridelkov, tako ji je bilo zavedanje o koristnosti čebel za okolje in zdravje človeka položeno v zibelko. Po diplomi na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani je najprej stopila na lastno podjetniško pot. Leta 2000 je svojo pot nadaljevala v družinskem podjetju Medex kot direktorica prodaje na domačem in tujem trgu, konec leta 2001 pa je prevzela mesto predsednice uprave. Pod njenim vodstvom se je podjetje Medex iz srednje velikega podjetja razvilo v vodilno evropsko podjetje na področju prehranskih dopolnil na osnovi čebeljih pridelkov, ki je prisotno ne le na številnih evropskih trgih, ampak svoje poslovanje širi na vse več celin sveta.

Obenem je aktivna pri spodbujanju in podpori žensk pri prevzemanju njihove vloge na poslovnem in družbenem področju, deluje tudi na humanitarnem in filantropskem področju. Tako kot Medex prenaša znanje iz roda in v rod in je mentorica mladim podjetnikom. Je članica Sveta za čebelarstvo, upravnega odbora Zbornice živilskih in kmetijskih podjetij ter Komisije za podelitev priznanj pri Združenju manager. Od leta 2011 dalje je tudi častna konzulka Kanade v Sloveniji.

Lepo vabljena, da se nam pridružiš na dogodku Ob kavi z vidno žensko!

Deli ta dogodek

bottom of page