top of page

sre., 16. feb.

|

Spletno izobraževanje

Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR

Vabljene k prijavi na brezplačno predavanje "Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR", ki ga bo vodila strokovnjakinja za osebne finance Marja Milič.

Registracija ni več mogoča
Drugi dogodki
Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR
Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR

Čas in lokacija

16. feb. 2022, 18:00 – 19:30

Spletno izobraževanje

O dogodku

Vabljene k prijavi na brezplačen dogodek "Kako upravljati z denarjem, ko ga dobimo na TRR?" z Marjo Milič. Marja, direktorica poslovnega razvoja in strategij na Capital Genetics, nam bo predstavila na kakšen način izboljšati upravljanje osebnih financ.

Marja Milič je strokovnjakinja za osebne finance in avtorica enega najbolj poslušanih slovenskih podcastov Money-How. Svet osebnih financ je naprej spoznavala kot študentka ekonomije, nato kot specializirana novinarka in urednica za osebne finance, nazadnje pa kot odgovorna urednica revije Moje finance, ki jo izdaja Časnik Finance.

Napisala je že več kot tisoč člankov na temo financ in  organizirala več kot  200 dogodkov in izobraževanj. Je tudi urednica in soavtorica dveh knjig (o kriptovalutah in finančni pismenosti) ter   priročnika za učitelje finančnega opismenjevanja. Obenem je bila tudi idejni vodja in glavni kreator prve slovenske šole za finančno opismenjevanje - Finančna šola.

Čeprav se je v želji po novih izzivih po 15 letih dela na Financah odločila, da se poda v poslovne vode - sedaj je direktorica poslovnega razvoja in strategij na Capital Genetics, širjenje finančnega znanja ostaja njeno poslanstvo. Ravno zato je začela ustvarjati podcast Money-How, v katerem predstavlja najbolj pereče finančne tematike.

Vstopnice

  • Brezplačna vstopnica

    0,00 €

Total

0,00 €

Deli ta dogodek

bottom of page